top of page

UW ONTWERP PERFECT UITGEVOERD!

VAN LETH INTERIEURBOUW
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, dat zit diep in het DNA van Van Leth Interieurbouw.

Zo'n zin is makkelijk op te schrijven, echter om het in de praktijk te brengen en iedere dag waar te maken vereist passie, vakmanschap, planning en controle.

Uit jarenlange ervaring weten we dat het belangrijk is om in een vroeg stadium bij het project betrokken te worden. Wij adviseren u graag over materiaalkeuze en optimalisatie van detaillering en afwerkingniveau. Onze innovatieve ideeën ten aanzien van constructie met focus op kwaliteit brengen we graag in ter optimalisatie van het project.

Voor het slagen van het project is een marktconforme prijs minstens zo belangrijk. Met onze calculatie software maken we op korte termijn een gespecificeerde offerte. Na goedkeuring werken we de plannen in 3D uit tot fotorealistische afbeeldingen en gedetailleerde productietekeningen. In onze moderne en goed geoutilleerde werkplaats wordt door onze gepassioneerde vakmensen uw interieur met veel zorg en precisie geproduceerd.

In de laatste fase, montage bij de klant, komt alles samen. Planning en organisatie om alle partijen met elkaar af te stemmen voor de goede werkvolgorde en het optimale resultaat. Met minimale overlast voor de opdrachtgever.

Het resultaat tevreden klanten.

ARCHITECTEN &

PROJECTONTWIKKELAARS

We zijn specialisten in interieurbouw vanaf schaaltekening. Daarom werken we graag nauw samen met architectenbureaus en projectontwikkelaars. Want deze bureaus hebben de wijsheid en creativiteit in pacht op het gebied van interieurontwerp! En natuurlijk bouwen wij graag mee! Een interieur wordt tot op de millimeter nauwkeurig vervaardigd. Het materiaal wordt tot in de puntjes afgestemd. We werken op regie en op projectbasis.

WIJ BIEDEN INTERIEUR OP MAAT, WAT STRAALT NAAR PERFECTIE!
bottom of page