top of page

Leth’s create zoekt ervaren interieurbouwer

Stel je voor: het is vijf uur, einde werkdag. Je gaat nog heel even door, want dan is het laatste onderdeel van de op maat gemaakte keuken af. Morgen zet je hem nog een keer in de werkplaats in elkaar om zeker te weten dat alles klopt. Daarna kunnen de monteurs het project op locatie afronden. Mocht het nodig zijn, dan ga je mee op montage. Een aantal dagen geleden ontving je het ontwerp, maar je zag dat het slimmer kon. Na overleg met de ontwerper zijn de aanpassingen doorgevoerd. Op basis hiervan maakte je een borderel en ben je zelfstandig de keuken verder gaan opbouwen. Nu het project bijna af is, ben je trots, want het geeft je voldoening om unieke projecten als deze op te leveren. Je kunt niet wachten op de volgende.


Spreekt dit je aan?

En ben je, net zoals wij, iemand die thuis alles zelf maakt? Dan pas je perfect in ons team. Van Leth Interieurbouw is namelijk op zoek naar een interieurbouwer met minimaal 10 jaar werkervaring en de opleiding MBO Interieurbouwer niveau 3 afgerond. We zoeken een gedreven teamplayer die een project vanaf tekening oppakt en kan werken met hoogwaardige materialen. Je krijgt je eigen projecten toegewezen, waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Hierbinnen denk je mee en kijk je of de werkzaamheden misschien slimmer kunnen. Uiteindelijk heb jij de verantwoordelijkheid om de klus nauwkeurig op te leveren.


Onze projecten zijn zeer gevarieerd, zowel voor de zakelijke als particuliere markt. We denken mee over ontwerp, design en verstrekken passend interieuradvies. Met oog voor detail en door bewust na te denken over materiaalgebruik creëren we de meest uitzonderlijke combinaties. Voor omvangrijkere projecten werken we nauw samen met architecten en projectontwikkelaars. Bekijk ons portfolio op www.vanleth.com.


Je komt te werken in een gemotiveerd team van zes collega’s. We werken nauw samen, zijn down-to-earth en eerlijk, maar staan ook voor elkaar klaar op het moment dat dit nodig is. Je salaris wordt gebaseerd op je werkervaring. Daarnaast werken wij volgens de CAO Meubelindustrie en Interieurbouw. Dit betekent een 38,75 urige werkweek, 24 vakantiedagen en 12 ATV-dagen. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt per direct beginnen.


Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief voor 20 december 2020 naar info@vanleth.com. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Marc van Leth via 046- 400 72 56.

Kijk voor meer informatie over Van Leth Interieurbouw op www.vanleth.com.
Commentaires


UITGELICHT
RECENTE POSTS
ARCHIEF
ZOEK VIA TAGS
Er zijn nog geen tags.
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
bottom of page